4 lépés a #hosszúéletű soros műszempillákért

Vagyis hogyan tisztítsd helyesen a Dollini Cosmetics szempillákat?

Biztosan benned is felmerült már a kérdés, hogy vajon mitől függ egy soros műszempilla tartóssága?

Nos, a legfontosabb tényező nem más, mint hogy mennyire tartod tisztán pilláidat. Egy gyorsan elsajátítható 4 lépéses módszerrel könnyedén meghosszabbíthatod szemeid ékköveinek élettartamát.

Ha tovább olvasol megtudhatod a tisztítás módszerét:

1. Áztasd langyos vízbe

Igen, jól olvastad, az első lépés nem más, minthogy egy kis tálkába langyos vizet engedsz, majd öntesz bele egy kis micellás vizet (ha nincs megfelelő választás lehet a folyékony szappan is), jól összekevered, míg habos nem lesz, majd 15-20 percre hagyod ázni soros műszempilláidat. Ezalatt az idő alatt szépen fel tud puhulni a maradék ragasztó, amely a bandre tapadt, illetve a szálak közötti smink, és mindennapos szennyeződések is kitisztulnak.

2. Tedd törülközőre száradni

A következő lépéssel lesz a legkönnyebb dolgod, ugyanis a pillákat kirakod egy törülközőre, míg maximálisan meg nem száradnak. Amennyiben túl vizesnek találod őket finoman felitathatod róluk a nedvességet egy konyhai papírtörlő segítségével, azonban semmi esetre sem dörzsöld meg őket, ugyanis finom szálainak köszönhetően, hamar megsérülhetnek pilláid. Szép, óvatos, finom mozdulatokkal, csak itasd fel a vizet.

3. Csipesszel távolítsd el a ragasztót

Fogd két ujjad közé az egyik, majd a másik pillát, ezután pedig a bandről (mely a szálakat köti össze) egy csipesz segítségével húzd le a felpuhult ragasztódarabokat. Az áztatás után könnyedén leválnak majd a darabok, így biztosan nem esik bántódása pilláid gerincének. Így nem csak hogy olyan lesz mint újkorában, azonban sokkal könnyebben tudod őket felhelyezni, hiszen tiszta alapra húzod rá majd a következő réteg ragasztót.

4. Fésüld át

Miután megszáradtak szempilláid, az ajándékba kapott szempillafésűkkel gyengéden menj át a szálakon, hogy mindegyik visszaálljon eredeti állapotára. Ne aggódj, ha kihagyod ezt a lépést sem lesz keszekusza egyik pillád sem, azonban így egy kicsit rendezettebbek lesznek.

Ezután a lépés után végeztél, mehetnek vissza a dobozba, és máris olyan mint újkorában. Hidd el, megéri tisztítani szempilláid, mert így akár 5-8 alkalommal tovább tudod használni, mintha nem vigyáznál rájuk.

Rend a lelke mindennek, így gyönyörű szempilláidról se feledkezz meg, hiszen:

“Lashes are a girl’s best friends.”

Próbáld ki a technikát egyik pillánkon, és rendeld meg még ma a “Termékeink” fülre kattintva.

XOXO,

Dollini Cosmetics

Oszd meg másokkal is

Share on facebook