Segítség! Melyik műszempillát válasszam?

Hogyan válaszd ki a legjobb műszempillát a te szemformádhoz?

Ha szereted a soros műszempillákat, sminkelést biztosan felmerült már benned, hogy vajon mi alapján kellene professzionálisan kiválasztanod, azt hogy melyik fazonú pilla emelné ki legszebben szemeidet.

8 féle szemformát különböztethetünk meg általánosan, így a mai blogbejegyzésünkben segítünk eldönteni, hogy neked milyen szemformád van, és kiválasztani a hozzáillő legtökéletesebb Dollini Cosmetics műszempillát is. Kezdjük!

1. Mélyen ülő szemek

Ennek a szemformának a jellemzője, hogy a szemöldökcsont jóval előrébb ugrik, mint a szemek, így a koponyában mélyen helyezkednek el. Műszempillák közül nyugodtan választhatsz igazán drámai, óriási pillákat is anélkül hogy túlhangsúlyoznád szemeid. Neked nem kell félned, hogy egy soros pilla túl hosszú, dús, vagy tömött lenne, mert a tekinteted elbírja. Dubai és L.A. pillánk számodra biztosan tökéletes választás lesz, és ragyoghatsz bennük igéző tekinteteddel.

2. Kerek szemek

A kerek szemeket másnéven babás szemekként is emlegetik, hiszen tényleg olyan hatást ad az arcodnak mintha egy játékbaba volnál. Ha szeretnéd kissé rejtélyesebbé tenni tekinteted, a legjobb ha egy lehelletnyit megnyújtod, így kissé kiegyensúlyozod kerekségét. Hosszú, kevésbé sűrű, cicás végződésű pillák hangsúlyozzák szemeidet a legmegfelelőbben. Ajánljuk számodra Venice, és L.A. pillánkat a picit elnyújtott szemek érdekében.

3. Mandula vágású szemek

Vagy máshogy nevezve az abszolút jolly joker, minden nő erre a szemformára vágyik. Külső szemzúgod enyhén felfele ívelő, és szemeid a pupilládnál a legszélesebbek. Nagyon szerencsésnek mondhatod magad, ugyanis teljesen mindegy milyen fazonú műszempillát teszel fel, mindegyik káprázatosan áll majd rajtad, így arra bátorítalak próbálj ki minél több stílust. Paris, L.A., Venice, és Dubai szempillánk is csodásan kihansúlyozná tekinteted, sminked.

4. Rejtett szemek

A rejtett szem rendkívül könnyedén felismerhető, mégpedig onnan, hogy a szemhéjad a mélyítő vonalad elé esik, így a mozgó szemhéjad csak nagyon kicsit -vagy pedig egyáltalán nem is- látszik. Ennél a szemformánál a tekintet megnyitása a legfontosabb. Nehezebb dolgod van mint egy mandula szemformájúnak, azonban erre is van megoldás, mely a te szemedhez is gyönyörűen fog illeszkedni. Mindenképpen olyan soros műszempillát érdemes választanod, melynél a pilla közepén helyezkednek el a leghosszabb szálak, megadva ezzel a nyitottabb szem illúzióját. Neked Dubai, és Paris pillánkat ajánljuk, ezek a legbabásabb pilláink.

5. Monolid szemforma

A monolid szemeket, másnéven ázsiai szemeknek is nevezhetjük. Ennél a szemformánál a mélyítővonalad egyáltalán nem látszik. Nagyon különleges hatást adhat szemeidnek egy soros műszempilla. Mivel a monolid szemek általában egyenes szempillákkal társulnak, ezért a kiszélesedő, cicás, vagy legyezőfazonokat javasoljuk számodra, hogy megnyúljon kissé tekinteted. Válassz Paris, és Venice pillánk közül, ha ilyen különleges szemformával rendelkezel.

6. Közel ülő szemek

A közel ülő szemek jellegzetessége, hogy a belső szemzúg nagyon közel van az orr mindkét feléhez. Ahhoz, hogy kiemeld szemformád, arra kell koncentrálnod, hogy a kihangsúlyozd a külső szemzúgjaidat, ezzel meghosszítva, és liftingelve tekinteted. Olyan soros műszempillákra van szükséged, amelyek a közepétől a szempilla végéig elnyúlnak, és hosszabbodnak. A legjobb választás a Dollini Cosmetics szempillái közül szemformádhoz L.A. és Venice pillánk.

7. Lefelé ívelő szemek

Kissé lefelé biggyednek külső szemzúgjaid, így igazi kiskutya szemeid vannak lefelé ívelő szemformádnak köszönhetően. Olyan soros műszempillát érdemes választanod, melyek megemelik kissé szomorúnak tűnő tekinteted. Egy szépen ívelt Dollini tus, és egy L.A. vagy Venice pilla remekül megemelik tekinteted, és még a felhelyezéssel sem kell szenvedned, hiszen hihetetlenül megkönnyít a soros műszempillák felhelyezését Dollini tusunk.

8. Kidülledő szemek

A kidülledő szemformánál a szemek kiemelkednek az arc síkjából, így már smink és műszempilla nélkül is nagyon hangsúlyos tekinteted, ha ilyen szemformád van. Számodra mindenképp a naturálisabb, visszafogottabb műszempillák lesznek a nyerők, hiszen így tökéletes mértékben hangsúlyozzák ki szemeidet. Paris, és Venice pillánk tuti választás lehet számodra, hiszen szemeid önmagukban is magukra vonzzák mindenki tekintetét!

Ha valaha nehézségeid voltak azzal, hogy hogyan találd meg a tökéletes soros műszempillát akár hétköznapra, akár alkalomra, csak nézd meg ezt a cikket, ez alapján talán könnyebb lesz a választás. Természetesen tiéd a végső döntés, hogy melyik pillát érzed a leginkább hozzádillőnek. Válassz olyan soros műszempillákat, melyekben igazán magabiztosnak érzed magad, hiszen a nap végére úgyis az lesz a legfontosabb, hogy hogyan érzed magad a bőrödben.

Kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is – gondolataitokat, véleményeteket írjátok meg kommentben, és kérdezzetek bátran, ha bármilyen kérdésetek maradt. Érezzétek magatokat gyönyörűnek mindig!

XOXO,

Dollini Cosmetics

Oszd meg másokkal is

Share on facebook